Authorized Reseller

You can find everyithing you want!

Authorized Servis

Best solution for your products!

Remote Support

Anytime, everywhere!

American Computers Albania eshte nje nga kompanite e para ne Shqiperi qe nisi aktivitetin e saj vitin 2004 ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektonike si desktop, laptop, smartphone dhe qindra artikuj te tjere elektronik.

  • Laptops
  • Computers
  • Smartphones

Duke i sjell produktet tona drejtpersedrejti nga furnitoret tane Dhe Bashkepuntoret qe kemi me vendet me te zhvilluara si Gjermania ,Suedi, Anglia dhe USA ne u garantojme klienteve tane cmime konkurrente dhe cilesi te pakrahasuar.

  • USA
  • Germany
  • United Kingdom

Me nje staf kompetent dhe me eksperience ne u sherbejme partnereve tane prej gati 2 dekadash duke u kthyer ne nje pike referimi per konsumatorin.

  • 19 vite ne treg.
  • Cilesi dhe cmime konkuruese.
  • Servis i kualifikuar.

We work through every aspect at the planning

2003
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
1
STORE
12
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED