Uljet e Qershorit

Nxitoni të përfitoni nga ofertat fantastike!

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Zbuloni Ofertat

Ulje Cmimesh deri ne 40%

Kategoritë Kryesore

Ofertat Apple

Përfitoni nga ofertat për MacBook, iPad, iPhone dhe më shumë.

Ndertoni
PC-n tuaj!

Smartphone

Mundesi blerje me këste!

Laptop Workstation

Përfitoni nga super ofertat!

Oferta Speciale!

 

Ulje mbi 20% në kategorinë e Tabletëve

Ndërtoni PC-n tuaj

Teknologjia e fundit në American Computers

CLUB

Produkte në Ofertë

ACER B247Y MONITOR

Në Stok

16,000 L

ACER EXTESA 15

Në Stok

50,900 L

Acer Nitro 5

Në Stok

125,900 L

Hyrjet e Reja

DELL LATITUDE 5310

Në Stok

35,600 L

DELL LATITUDE 5540

Në Stok

70,700 L

HP ZBOOK 15 G6

Në Stok

95,900 L

GAMING LAPTOP

ACER NITRO 5

Out of stock

99,900 L

ACER NITRO AN515-54

Në Stok

68,200 L

ASUS ROG FLOW Z13

Në Stok

157,500 L

ASUS ZENBOOK PRO 15

Në Stok

157,500 L

Dell Alienware M18

Në Stok

231,000 L