Vizitoni dyqanin tone

Në dyqanin tonë do te gjeni produkte të cilësisë dhe markat me prestigjoze në tregun botëror. Gjithashtu një servis te specializuar në të gjitha fushat.

Bli online

Bli në dyqan

Servis

Kush jemi ne ?

American Computers Albania është një nga kompanitë e para në Shqiperi që nisi aktivitetin e saj vitin 2004 në fushën e tregetimit të pajisjeve elektonike si desktop, laptop, smartphone dhe qindra artikuj të tjerë elektronik.
Duke sjell produktet tona drejtpërsedrejti nga furnitorët tanë dhe bashkëpuntorët që kemi me vendet me të zhvilluara si Gjermania, Suedia, Anglia dhe USA ne ju garantojme klienteve tanë cmime konkuruse dhe cilesi te pakrahasuar.
Me nje staf kompetent dhe me eksperiencë ne ju sherbejmë partnereve tane prej gati 2 dekadash duke u kthyer në një pikë referimi për konsumatorin.